Beveiligd betaling

Beveiligde betaling met creditcard op cbd-pearls.nl.

Gebruik van Visa - Mastercard - CB

De online winkel Pearls maakt gebruik van SSL-beveiligde betalingssystemen via de PAYBOX-service. 

U wordt gedebiteerd met de vermelding BLACK SEQUOIA op uw creditcardafschrift. Er wordt dus geen melding gemaakt van "pearls". 

Tijdens de PAYBOX SSL-protocoltransactie wordt u automatisch verbonden met de server van het betalingsverwerkingscentrum. Uw bankgegevens zijn beschermd door middel van encryptie en gaan in geen geval door ons bedrijf heen. Tijdens uw transactie op de pagina PAYBOX, waar u uw creditcardnummers moet invoeren, bevindt u zich op een volledig beveiligde pagina. Het adres van de betaalpagina begint met "https ://www." in tegenstelling tot andere klassieke webpagina's die beginnen met "http://www.". Deze "s" is de "s" van secure, dat wil veilig in het Engels zeggen. U vindt ook rechtsonder in uw browser een pictogram dat een hangslot of een sleutel symboliseert, afhankelijk van de browser van uw Mac/PC, om u te informeren dat u zich ook op een volledig beveiligde pagina bevindt.

De betalingen worden gedaan met PAYBOX door VERIFONE

Als u ervoor kiest om uw aankopen met een creditcard te betalen, wordt u gevraagd om uw betalingsgegevens in te voeren op de SSL-beveiligde betaalservice. De betaling gebeurt via Paybox door Verifone, een veilige en wereldberoemde betaaldienst. U kunt de geldigheid van het gebruikte SSL-certificaat op elk moment controleren door het begin van de betalingspagina url te controleren (moet beginnen met "https://") en te dubbelklikken op het "hangslot"-symbool dat onderaan uw browservenster verschijnt. Na validatie van uw betaling ontvangt u op het in uw bestelling vermelde e-mailadres een elektronisch betaalkaartje met de Black Sequoia merchant header (dit is de naam die op uw bankafschrift zal worden vermeld).

Controle van uw kaart door uw bank via het 3DS-systeem

Een extra controle kan plaatsvinden op het moment van uw betaling, een venster wordt geopend en vraagt u om uw 3D Secure code in te voeren. Met deze code kunt u zich authenticeren en er zeker van zijn dat het de gedeclareerde drager van de creditcard is die de betaling uitvoert. De controle van uw creditcard door 3DS is verplicht voor bestellingen buiten Frankrijk.

Het is een kwestie van het valideren van de betalingen met 

  • ofwel door het invoeren van een sleutel van uw Persoonlijke Sleutelkaart, samen met de bevestigingscode die u per e-mail wordt toegestuurd,
  • of door het invoeren van de bevestigingscode die u per SMS zult hebben ontvangen, als u voor deze oplossing hebt gekozen om u te authenticeren.

De bevestigingscode die u per e-mail of SMS ontvangt, is alleen geldig voor deze transactie. Deze cheque zorgt ervoor dat u, de kaarthouder, degene bent die de betaling bestelt en niet een fraudeur. Dus zelfs als uw bankgegevens werden gestolen of op enigerlei wijze werden vastgelegd, konden ze niet worden gebruikt zonder de authenticatiecode te kennen.